Company Logo

Αγαπητοί μαθητές/τριες της Στ΄τάξης

Ακυρώνεται η προγραμματισθείσα αυριανή εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη στην Κηφισιά, αύριο Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου,λόγω δυσκολιών πρόσβασης του λεωφορείου εξαιτίας του παγετού. Οι Δασκάλες Γιανναρά Γ. και Παπαδογεώργου Ασπ.

ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και εξαιτίας του πρωινού παγετού, η προσέλευση των μαθητών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και στα Δημόσια Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) της Αγίας Παρασκευής θα γίνει στις 10.00 το πρωί. Σε περίπτωση αλλαγής, το πρωί και ώρα 8.00 θα ακολουθήσει νέα επικαιροποιημένη ανακοίνωση. Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

Ενημέρωση γονέων τον μήνα Φεβρουάριο

Αγαπητοί γονείς, 

η ενημέρωσή σας για την πρόοδο και συμπεριφορά των μαθητών για το μήνα Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 2 έως και Παρασκευή 6 του μήνα. 

Δείτε πότε και πού δέχονται οι εκπαιδευτικοί εδώ


Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

2oς ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας θα λειτουργήσει ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων (25 ώρες) της Σχολή Γονέων, από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, με εκπαιδεύτρια την κα Αλεξάνδρα Κόλλια, ψυχολόγο.

Όσοι/ες επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε,   να συμπληρώσετε αίτηση συμμετοχής και να μας την παραδώσετε έως την Παρασκευή 7/2/2015.

Ημέρα συναντήσεων: Κάθε Δευτέρα στις 7 μ. μ. - 9 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου

Ελάχιστος αριθμός μελών δημιουργίας ομάδας: 20 άτομα

Η Διευθύντρια

Μάρθα Σαμαρά

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια

Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή 23 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου λόγω των εκλογών

21 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

 

                                                                               Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

1η συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου του σχολείου, το οποίο αποτελείται από το Σύλλογο Διδασκόντων, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και εκπρόσωπο του Δήμου. Στη συνεδρίαση παρέστη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Π. Γκόνης.

Έργο του Σχολικού Συ?βουλίου είναι η εξασφάλιση της ο?αλής λειτουργίας του σχολείου ?ε κάθε πρόσφορο τρόπο, η καθιέρωση τρόπων, α?οιβαίας επικοινωνίας διδασκόντων και οικογενειών των ?αθητών καθώς και η υγιεινή των ?αθητών και του σχολικού περιβάλλοντος.




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας