Company Logo

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Εμφάνιση μαθητών στην παρέλαση

Οι γυμναστές και η διεύθυνση του σχολείου μας, ενημερώνουν ότι η εμφάνιση των μαθητών και των μαθητριών μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει τα κάτωθι ενδύματα και αξεσουάρ:

  1. Μπλε παντελόνι-Φούστα
  2. Λευκό πουκάμισο
  3. Μπλε καζάκα
  4. Μαύρα παπούτσια
  5. Καλσόν(στο χρώμα του δέρματος)

Ενημερώνουμε επίσης ότι φουλάρια, γραβάτες και κονκάρδες θα διατεθούν από το σχολείο. Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε’ τάξης να προετοιμάσουν έγκαιρα τα παιδιά τους και της ΣΤ’ να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

Αγιασμός 2019-2020

 

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή του Αγιασμού του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10:20π.μ. Μετά την λήξη της τελετής οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Η Διεύθυνση του Σχολείου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

Εγγραφές στην Α΄Δημοτικού για το Σχ. Έτος 2019-2020

Φέτος στην Α΄Δημοτικού θα φοιτήσουν μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως την 31-12-2013.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εγγραφής.Tο έντυπο χορηγείται από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής.
  2. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας. Θα ελέγχεται η πληρότητα των εμβολίων και θα φωτοτυπούνται οι σχετικές σελίδες.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας (ΑΔΥΜ). Μπορείτε να το αναζητήσετε από το διαδίκτυο ή να λάβετε το έντυπο από το σχολείο.(Βεβαιώνει ο Παιδίατρος ή Ιατρός Γενικής Ιατρικής).
  4. 4.Αποδεικτικό στοιχείο Διεύθυνσης Κατοικίας. Γίνονται δεκτά: α)Έντυπο προσωποποιημένης πληροφόρησης (το έντυπο εκδίδεται και τυπώνεται από το taxis με τους σχετικούς κωδικούς) β) αντίγραφο τελευταίας φορολογικής δήλωσης (με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία) γ) τελευταίο Ε1(με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία) δ) αντίγραφο συμβολαίου αγοράς ή μισθωτηρίου ενοικίασης θεωρημένο από την εφορία. (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ).

Να προτιμηθεί κατά προτεραιότητα-όπου είναι δυνατόν- το έντυπο α γιατί θεωρείται το πιο επίκαιρο.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Συνίσταται να ελέγξετε το χάρτη με τα όρια του σχολείου -βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας- για να δείτε αν ανήκετε γεωγραφικά στα όριά μας.

5.  Πιστοποιητικό φοίτησης από το Νηπιαγωγείο. Θα διαβιβαστεί αυτεπάγγελτα από τα Νηπιαγωγεία προς το σχολείο μας στη λήξη του Σχ. Έτους (14/6).Το κάθε Νηπιαγωγείο όμως είναι υποχρεωμένο να σας χορηγήσει Βεβαίωση Φοίτησης η οποία θα προσκομιστεί στο σχολείο από το γονέα (προσωρινά για να γίνει η εγγραφή).

6. Αίτηση παρακολούθησης του ολοήμερου Προγράμματος του σχολείου. Το έντυπο θα χορηγηθεί από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής. Προϋπόθεση να είναι και οι δυο γονείς εργαζόμενοι και να έχουν τη δυνατότητα να το αποδείξουν προσκομίζοντας σχετικά παραστατικά. Τέκνα άνεργων γονέων ή τέκνα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων -αφού εξεταστούν οι περιπτώσεις- συνήθως γίνονται δεκτά.

7.  Πιστοποιητικό γεννήσεως: Δεν απαιτείται! Τα σχετικά στοιχεία θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από τη Σχολική μας Μονάδα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschoolτου ΥΠΠΕΘ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 6/5 ΕΩΣ 20/5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10:00 Π.Μ. ΕΩΣ 12:25 Μ.Μ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΕΩΣ 14:15 Μ.Μ..

                                                                 Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

Αγαπητοί γονείς

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, με υγεία και δύναμη.
Καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές της Α' τάξης και τους νέους γονείς!
Πιστεύουμε στην καλή συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών , η οποία δίνει τα εφόδια στα παιδιά να προοδεύουν!

Σας προσκαλούμε στο σχολείο μας στην πρώτη μας συνάντηση-γνωριμία, για ενημέρωση και συζήτηση σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τον κανονισμό του, τηνΤετάρτη  26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.
Θεωρούμε πολύ σημαντική την παρουσία σας και την συχνή επικοινωνία μας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ο εκκλησιασμός ενόψει Πάσχα για τους μαθητές του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 5-4-2017 για όλο το σχολείο. Όσοι μαθητές επιθυμούν -αφού προετοιμαστούν- μπορού να μεταλάβουν.


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Πρόγραμμα 24ης Μαρτίου 2017 (Παρασκευή)

Η γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 08:30 π.μ. Θα τελειώσει περίπου στις 09:30 π.μ. οπότε οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές με δική τους ευθύνη.

Η παρουσία των μαθητών είναι υποχρεωτική για τις τάξεις Δ΄, Ε΄, Στ΄ και προαιρετική για τις άλλες τάξεις.

Το ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει.

 

Πρόγραμμα 25ης Μαρτίου 2017 (Σάββατο)

Ο Σημαιοφόρος μόνο, προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής ώρα 10:30 π.μ. Κατά τις 11:00μ.μ. κατευθύνεται προς το ηρώο πεσόντων και μαζί με τους άλλους σημαιοφόρους πλαισιώνει την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων. Έπειτα κατευθύνεται στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής και ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σχολείο.

Οι υπόλοιποι μαθητές συγκεντρώνονται στην αυλή του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 10:45 π.μ. Εκεί παραμένουν μέχρι τη έναρξη της παρέλασης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι δάσκαλοι κος Κουτζής Ε. και κος Κοράκης Π.

Μετά τη διέλευση («πέρασμα») του σχολείου μας (όχι λήξη της παρέλασης) οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μπροστά από την Εθνική Τράπεζα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής).

Εορτασμός της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Τη Δευτέρα 30/1, γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το σχολείο μας θα συμμετάσχει στον εορτασμό ως εξής:

 

α. Το πρωί (08:10) οι μεγάλες τάξεις Ε΄, Στ΄ θα μαζευτούν στο σχολείο ενδεδυμένοι με την εορταστική ενδυμασία του σχολείου και με προπομπό τη σημαία, θα κατευθυνθούν στο γειτονικό μας παρεκκλήσιο «Κοσμάς ο Αιτωλός».

 

β. Αμέσως μετά θα επιστρέψουν στο σχολείο, θα λάβουν τον άρτο («πανήγυρις της ημέρας») και θα αποχωρήσουν στις 10:00 με ευθύνη των γονέων τους.

 

γ. Την ημέρα εκείνη δε θα γίνουν μαθήματα και δε θα λειτουργήσουν ούτε το πρωινό ούτε το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.

 

                                                                Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας