Company Logo

Πρόγραμμα 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα 27ης Οκτωβρίου 2015 (Τρίτη)

Η γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 08:30 π.μ. Θα τελειώσει περίπου στις 10:00 π.μ. οπότε οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές.

Η παρουσία των μαθητών είναι υποχρεωτική για τις τάξεις Δ, Ε, Στ και προαιρετική για τις άλλες τάξεις.

Το ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει.

 

Πρόγραμμα 28ης Οκτωβρίου 2015 (Τετάρτη)

Η Σημαιοφόρος μόνο, προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής ώρα 09:45 π.μ. με όλο τον εξοπλισμό της (στολή, γάντια κ.λ.π.) και φυσικά τη σημαία. Μετά τη δοξολογία κατευθύνεται στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής και ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σχολείο.

Οι μαθητές συγκεντρώνονται στην αυλή του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 10:15. Εκεί παραμένουν μέχρι τη έναρξη της παρέλασης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι δάσκαλοι κος Κουτζής Ε. και κος Κοράκης Π.

Μετά το «πέρασμα» του σχολείου μας (όχι λήξη της παρέλασης) οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μπροστά από την Εθνική Τράπεζα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής).

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης να φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια της εμφάνισης της παρέλασης (ενδύματα και αξεσουάρ) και φυσικά οι γονείς των μαθητών της Στ΄τάξης να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

 

                   Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Εγκύκλιος λήξης Σχολικού έτους

Αγία Παρασκευή, 10/6/2015

Αγαπητοί γονείς,

Την Δευτέρα, 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, τα παιδιά θα προσέλθουν στις 9.00΄το πρωί για να παραλάβουν τα ενδεικτικά και τη βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου και θα σχολάσουν στις 10.00΄π.μ.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται

Καλό καλοκαίρι!

Με τιμή

Μάρθα Σαμαρά

Διευθύντρια

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΑΕΠ

 

Αγία Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2015

Η  Αίτηση Εγγραφής μαθητή σε Ολοήμερο Τμήμα, γίνεται δεκτή από το Σχολείο μέχρι τις 19/06/2015.  Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης, αυτή πραγματοποιείται κατόπιν έγκρισης του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε.  και για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

 

Προϋπόθεση  για να παρακολουθήσουν οι μαθητές το Ολοήμερο Σχολείο, είναι η έγκαιρη αίτηση του γονέα/κηδεμόνα

 

Η αποχώρηση των μαθητών, μπορεί να γίνεται μετά το τέλος κάθε διδακτικής ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος ( 3.30? μ.μ. ή 4.15? μ.μ., με την  προϋπόθεση ότι θα έχει κατατεθεί, κατά την εγγραφή, η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση).       

 

  Αίτηση  Εγγραφής  

 Εγκύκλιος

        Η  Διευθύντρια του Σχολείου

 

          Μάρθα Σαμαρά

 

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Μαθηματικής Εταιρείας

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Μαθηματικής Εταιρείας

Στις 6 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο 9ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με  στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που μας έστειλε η Μαθηματική Εταιρεία, η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν θα γίνει την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:30- 13:30 στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη).

Οι μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν είναι:

ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ε1

ΡΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ε1

ΚΟΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ε2

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Ε2

ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤ1

ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΣΤ2

ΓΛΥΚΟΥ ΧΑΡΑ

ΣΤ2

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΤ2

 

 

Επιλογή Β΄Ξένης Γλώσσας για τα παιδιά της Δ΄Δημοτικού

Γαλλικά ή Γερμανικά

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2015-2016 στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείoυ, και θα διδαχτούν Γαλλικά ή Γερμανικά μπορούν να ενημερωθούν σχετικά από τις επιστολές των Σχολικών Συμβούλων.

Κοινή Επιστολή Σχολικών Συμβούλων

Επιστολή Σχολικής Συμβούλου Γαλλικών

Επιστολή Σχολικής Συμβούλου Γερμανικών

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου έως τη λήξη της σχολικής χρονιάς

 

Αγαπητοί γονείς,

 

§Την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 το σχολείο δε θα λειτουργήσειλόγω της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας.

 

§Tην Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 οι μαθητές όλων των τάξεων θα σχολάσουν στο εξάωρο δηλαδή στις 13:10 και δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο,αφού με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας στις 13:15 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων και στη συνέχεια θα γίνει η μυστική ψηφοφορία για την επιλογή των νέων Διευθυντών σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Από τη Διεύθυνση

Εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους

 

Eκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους

 

Σας ενημερώνουμε για τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο  μας για τη λήξη του σχολικού έτους 2014-15:

 

  • Τετάρτη,  27/5/2015: Παρουσίαση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των δύο προγραμμάτων της Ευέλικτης Ζώνης «Αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας στο σχολείο» και  στο βιβλίο ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τους μαθητές και τις μαθήτριες της E1΄ τάξης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, 8:30 ? 9:15 π. μ. ? εντός του σχολικού ωραρίου

  • Κυριακή, 7/6/2015: Συμμετοχή σε φεστιβάλ ελληνικών χορών, μαθητές & μαθήτριες της Γ΄ τάξης, Kηποθέατρο Παπάγου, 7μ.μ.

  • Δευτέρα, 8/6/2015: Διασχολικό τουρνουά ποδομπέιζμπολ, μεταξύ των δύο τμημάτων της Ε΄ τάξης , στην αυλή του Σχολείου, 10:00 π. μ. ? εντός του σχολικού ωραρίου

  • Τετάρτη, 10/6/2015: Τελετή Αποφοίτησης μαθητών ΣΤ΄ τάξης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, 19:00 μ. μ.

  • Τρίτη, 9/6/2015: «Λιλιπούπολη», μουσικό δρώμενο από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, 11:00-11:30 π. μ.- εντός του σχολικού ωραρίου

  • Πέμπτη, 11/6/2015: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στα πλαίσια της Αθλητικής Πολιτιστικής Ημέρας, 8:30 ? 10:00 π. μ. από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Β΄, Γ΄,& Δ΄ τάξεων, στην αυλή του Σχολείου ? εντός του σχολικού ωραρίου

  • Παρασκευή, 12/6/2015: Θεατρική Παράσταση: «Ο Eυτυχισμένος Πρίγκιπας», βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Όσκαρ Ουάϊλντ. Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, 9:00 π. μ. -10:00 π. μ.- εντός του σχολικού ωραρίου. Η παράσταση θα γίνει μόνο για τους μαθητές του Σχολείου

  • Παρασκευή, 12/6/2015: Παρουσίαση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διδασκαλίας των Γαλλικών, από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης (τμήμα κας Ν. Σουκαρά), αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, 12:30 ? 13:15 μ. μ. ? εντός του σχολικού ωραρίου, για τους μαθητές του Σχολείου

  • Παρασκευή, 12/6/2015: Παρουσίαση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο Μικρός Νικόλας μέσα από τη γαλλική παιδική λογοτεχνία» από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ τάξης (τμήμα κας Ν. Σουκαρά), αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, 13:25 ? 14:00 π. μ. ? εντός του σχολικού ωραρίου

    Η παρουσία των γονέων στις εκδηλώσεις του σχολείου θα δώσει στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας ιδιαίτερη χαρά.

    Από τη Δ/νση

 




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας