Company Logo

Εορτασμός της Σχολικής και Θρησκευτικής Εορτής των Τριών Ιεραρχών

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι φέτος Σάββατο. Κατόπιν τούτου και λόγω της υπάρχουσας διαταγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. το σχολείο μας θα γιορτάσει την συγκεκριμένη γιορτή ως εξής:

  1. Οι τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ και ΣΤ΄ θα  εκκλησιαστούν το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό του Κοσμά του Αιτωλού (Το πρώτο 2ωρο της ημέρας).

Αυτό συμβαίνει λόγω έλλειψης ιερέων και μικρής χωρητικότητας του εν λόγω ναού. Όσοι μαθητές από τις παραπάνω τάξεις επιθυμούν μπορούν να μεταλάβουν.

  1. Οι υπόλοιπες τάξεις θα παραμείνουν στο σχολείο και το πρώτο δίωρο θα ασχοληθούν με δραστηριότητες σχετικές με  την παραπάνω εορτή.
  2. Το σχολείο(και πρωινό και ολοήμερο) την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσει κανονικά.

                                                                                                                            Από τη Διεύθυνση

Διακοπές Χριστουγέννων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων για τη φετινή σχολική χρονιά ξεκινούν στις 24 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 7 Ιανουαρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν και πάλι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

                                   Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

Κατάταξη των μαθητών της Στ΄ στα Γυμνάσια του Δήμου

Αγαπητοί γονείς

Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.18809/3-11-2015 έγγραφο της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας και προκειμένου να γίνει κατάταξη των μαθητών της Στ΄ στα Γυμνάσια του Δήμου Aγίας Παρασκευής το σχ. Έτος 2016-17 παρακαλούμε να μας δηλώσετε μέχρι 4-12-2015 την μόνιμη διεύθυνση κατοικίας σας η οποία θα συνοδεύεται από:

  1. Συμβολαιογραφική πράξη ιδιοκτησίας ή

  2. Ιδιωτικό συμφωνητικό ενοικίασης καταχωρημένο στην εφορία ή

  3. Στοιχεία που προκύπτουν από τη φορολογική δήλωση (όνομα και δ/νση), με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία (φωτοτυπία Ε1 ή εκκαθαριστικού)

Υπεύθυνη Δήλωση

Εκλογές Συλλόγου

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 25/11/2015 το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών της περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους και μετέπειτα σε Εκλογική Διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

Πρόγραμμα 16ης και 17ης Νοεμβρίου

Πρόγραμμα  16ης  Νοεμβρίου 2015 (Δευτέρα)

Το σχολείο (και το πρωινό και το ολοήμερο) θα λειτουργήσει κανονικά. Τις δυο τελευταίες ώρες θα γίνει η τελική πρόβα από τις δασκάλες και τα παιδιά του ολοήμερου. Την πρόβα θα παρακολουθήσουν οι μαθητές των τάξεων Α΄,Β΄ και Γ΄.

Πρόγραμμα 17ης Νοεμβρίου  2015 (Τρίτη)

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 08:30 π.μ. Θα τελειώσει γύρω στις 09:45 π.μ. Μετά οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Η παρουσία των μαθητών των Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων είναι υποχρεωτική ενώ των Α΄,Β΄ και Γ΄ προαιρετική (έχουν ήδη παρακολουθήσει την τελική πρόβα την προηγούμενη ημέρα).

                                              Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Πρόγραμμα 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα 27ης Οκτωβρίου 2015 (Τρίτη)

Η γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 08:30 π.μ. Θα τελειώσει περίπου στις 10:00 π.μ. οπότε οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές.

Η παρουσία των μαθητών είναι υποχρεωτική για τις τάξεις Δ, Ε, Στ και προαιρετική για τις άλλες τάξεις.

Το ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει.

 

Πρόγραμμα 28ης Οκτωβρίου 2015 (Τετάρτη)

Η Σημαιοφόρος μόνο, προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής ώρα 09:45 π.μ. με όλο τον εξοπλισμό της (στολή, γάντια κ.λ.π.) και φυσικά τη σημαία. Μετά τη δοξολογία κατευθύνεται στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής και ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σχολείο.

Οι μαθητές συγκεντρώνονται στην αυλή του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 10:15. Εκεί παραμένουν μέχρι τη έναρξη της παρέλασης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι δάσκαλοι κος Κουτζής Ε. και κος Κοράκης Π.

Μετά το «πέρασμα» του σχολείου μας (όχι λήξη της παρέλασης) οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μπροστά από την Εθνική Τράπεζα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής).

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης να φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια της εμφάνισης της παρέλασης (ενδύματα και αξεσουάρ) και φυσικά οι γονείς των μαθητών της Στ΄τάξης να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

 

                   Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Εγκύκλιος λήξης Σχολικού έτους

Αγία Παρασκευή, 10/6/2015

Αγαπητοί γονείς,

Την Δευτέρα, 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, τα παιδιά θα προσέλθουν στις 9.00΄το πρωί για να παραλάβουν τα ενδεικτικά και τη βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου και θα σχολάσουν στις 10.00΄π.μ.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται

Καλό καλοκαίρι!

Με τιμή

Μάρθα Σαμαρά

Διευθύντρια
Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας