Company Logo

Εμφάνιση Μαθητών στην Παρέλαση

Η Διεύθυνση του σχολείου μας σας ενημερώνει ότι η εμφάνιση των μαθητών μας κατά  την παρέλαση θα είναι η παρακάτω:

  • Μπλε παντελόνι-φούστα
  • Λευκό πουκάμισο
  • Μπλε καζάκα
  • Μαύρα παπούτσια
  • Καλσόν («στο χρώμα του δέρματος»)

Όπως είναι φανερό υπάρχει μεταβολή και είναι η μοναδική. Αυτή είναι στο καλσόν. Τα υπόλοιπα παραμένουν ως είχαν.

Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Πρόγραμμα Μέτρων Εξατομικευμένης Υποστήριξης Μαθητών με Αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες - ΑΠ1» (MIS 520704), «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - ΑΠ6» (MIS 5000044)

Στο σχολείο μας Υπάρχει Πρόγραμμα Μέτρων Εξατομικευμένης Υποστήριξης Μαθητών με Αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες - ΑΠ1» (MIS 520704), «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - ΑΠ6» (MIS 5000044), «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού - ΑΠ3» (MIS 453706) του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», του ΕΣΠΑ 2007-2013 και του ΕΠΑΝΑΔ του ΕΣΠΑ 2014-2020

 

ΕΣΠΑ

 

Εορτασμός της Σχολικής και Θρησκευτικής Εορτής των Τριών Ιεραρχών

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι φέτος Σάββατο. Κατόπιν τούτου και λόγω της υπάρχουσας διαταγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. το σχολείο μας θα γιορτάσει την συγκεκριμένη γιορτή ως εξής:

  1. Οι τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ και ΣΤ΄ θα  εκκλησιαστούν το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό του Κοσμά του Αιτωλού (Το πρώτο 2ωρο της ημέρας).

Αυτό συμβαίνει λόγω έλλειψης ιερέων και μικρής χωρητικότητας του εν λόγω ναού. Όσοι μαθητές από τις παραπάνω τάξεις επιθυμούν μπορούν να μεταλάβουν.

  1. Οι υπόλοιπες τάξεις θα παραμείνουν στο σχολείο και το πρώτο δίωρο θα ασχοληθούν με δραστηριότητες σχετικές με  την παραπάνω εορτή.
  2. Το σχολείο(και πρωινό και ολοήμερο) την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσει κανονικά.

                                                                                                                            Από τη Διεύθυνση

Διακοπές Χριστουγέννων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων για τη φετινή σχολική χρονιά ξεκινούν στις 24 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 7 Ιανουαρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν και πάλι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

                                   Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

Κατάταξη των μαθητών της Στ΄ στα Γυμνάσια του Δήμου

Αγαπητοί γονείς

Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.18809/3-11-2015 έγγραφο της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας και προκειμένου να γίνει κατάταξη των μαθητών της Στ΄ στα Γυμνάσια του Δήμου Aγίας Παρασκευής το σχ. Έτος 2016-17 παρακαλούμε να μας δηλώσετε μέχρι 4-12-2015 την μόνιμη διεύθυνση κατοικίας σας η οποία θα συνοδεύεται από:

  1. Συμβολαιογραφική πράξη ιδιοκτησίας ή

  2. Ιδιωτικό συμφωνητικό ενοικίασης καταχωρημένο στην εφορία ή

  3. Στοιχεία που προκύπτουν από τη φορολογική δήλωση (όνομα και δ/νση), με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία (φωτοτυπία Ε1 ή εκκαθαριστικού)

Υπεύθυνη Δήλωση

Εκλογές Συλλόγου

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 25/11/2015 το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών της περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους και μετέπειτα σε Εκλογική Διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

Πρόγραμμα 16ης και 17ης Νοεμβρίου

Πρόγραμμα  16ης  Νοεμβρίου 2015 (Δευτέρα)

Το σχολείο (και το πρωινό και το ολοήμερο) θα λειτουργήσει κανονικά. Τις δυο τελευταίες ώρες θα γίνει η τελική πρόβα από τις δασκάλες και τα παιδιά του ολοήμερου. Την πρόβα θα παρακολουθήσουν οι μαθητές των τάξεων Α΄,Β΄ και Γ΄.

Πρόγραμμα 17ης Νοεμβρίου  2015 (Τρίτη)

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 08:30 π.μ. Θα τελειώσει γύρω στις 09:45 π.μ. Μετά οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Η παρουσία των μαθητών των Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων είναι υποχρεωτική ενώ των Α΄,Β΄ και Γ΄ προαιρετική (έχουν ήδη παρακολουθήσει την τελική πρόβα την προηγούμενη ημέρα).

                                              Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας