Company Logo

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Συνάντηση

Παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να παρευρεθούν την Τετάρτη 8/6 και ώρα  19:00 σε ενημερωτική συνάντηση. Αυτή θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου  και  θα περιλαμβάνει  θέματα που αφορούν το ρόλο και τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος, καθώς και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, όπως αυτό καθορίζεται στη με αριθμ. πρωτ. Φ12/657/70691/Δ1/26-4-2016 Υ.Α (ΦΕΚ 1324/11-05-2016, τ.Β΄). Η ενημέρωση θα γίνει από το Διευθυντή του σχολείου σύμφωνα με το 87776/Δ1/30-5-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

                                                  Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων

Εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα Σχ. Έτους 2016-2017

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των τάξεων Α,Β,Γ,Δ,Ε  που επιθυμούν τα παιδιά τους να εγγραφούν στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας για το  σχ. έτος 2016-17 -αφού ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα- να προσκομίσουν στο σχολείο την παρακάτω αίτηση συμπληρωμένη.

Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε εδώ.

                                                                                           Η Διεύθυνση του σχολείου

Παιδικές Κατασκηνώσεις

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προτίθεται να υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων για περίπου 130 παιδιά ηλικίας 6 ? 15 χρονών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής που το ταμείο τους δε δικαιολογεί πρόγραμμα κατασκηνώσεων και θα διαρκέσει για πέντε περιόδους φιλοξενίας, 11 ημερών η κάθε μία. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ

Γονείς που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (ανυπαρξία εισοδήματος, άνεργοι, χαμηλό εισόδημα, μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με μεγάλο ποσοστό αναπηρίας κ.ά. ) μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε κατασκηνώσεις. H κατασκηνωτική περίοδος διαρκεί δεκαπέντε ημέρες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για να δείτε αν ανήκετε στους δικαιούχους μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από το σχολείο ή στο www.oaed.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1-6-2016 το σχολείο δε θα λειτουργήσει (ούτε το πρωινό ούτε το ολοήμερο) λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους «Ο Περικλής».

                             H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Μουσικά Γυμνάσια

Οι γονείς / κηδεμόνες οι οποίοι επιθυμούν οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στη διαδικασία επιλογής μαθητών / τριών στα Μουσικά Γυμνάσια μπορούν να βρουν πληροφορίες εδώ.

Καλλιτεχνικά Γυμνάσια

Οι γονείς/κηδεμόνες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στη διαδικασία επιλογής μαθητών/τριών στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια μπορούν να βρουν πληροφορίες εδώ.




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας