Company Logo

Εμφάνιση μαθητών στην παρέλαση.

Οι γυμναστές και η διεύθυνση του σχολείου σας ενημερώνουν ότι η εμφάνιση των μαθητών και των μαθητριών μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει τα κάτωθι ενδύματα και αξεσουάρ:

 

i. Μπλε παντελόνι-Φούστα

ii. Λευκό Πουκάμισο

iii. Μπλε καζάκα

iv. Μαύρα παπούτσια

v. Καλσόν (στο «χρώμα του δέρματος»)

 

Ενημερώνουμε επίσης ότι φουλάρια, γραβάτες και κονκάρδες θα διατεθούν από το σχολείο.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης να προετοιμάσουν έγκαιρα τα παιδιά τους και της Στ΄ να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

Ακροάσεις Παιδικής Χορωδίας Δήμου Αγ.Παρασκευής.

Παιδική Χορωδία του δημοτικού

Ωδείου Αγ.Παρασκευής

 

          Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι ακροάσεις για ένταξη νέων μελών στην παιδική χορωδία του δήμου Αγίας Παρασκευής θα γίνουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 19.30 στο δημοτικό Ωδείο Αγ. Παρασκευής(Λάδωνος & Μπουμπουλίνας).
Στην ακρόαση μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στο Δημοτικό Ωδείο στο 2106546188

Δευτέρα ως Παρασκευή          15.00-21-00

Σάββατο                                 09.00-15.00

Λειτουργία Ολοήμερου Σχολείου

Αγαπητοί γονείς

α)Παρατηρείται ότι πολλοί μαθητές έχουν γραφεί στο ολοήμερο και δεν έχουν προσέλθει καθόλου μέχρι τώρα  (τουλάχιστον 10). Δίνουμε μια μικρή διορία ακόμα λίγων ημερών και θα διαγραφούν οριστικά από τη λίστα.

β) Αν υπάρχουν μαθητές που δεν είχαν δηλωθεί αρχικά αλλά επιθυμούν τώρα, να το δηλώσουν αφού προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά για να πάρουμε τη σχετική άδεια.

γ) Αν υπάρχουν γονείς με εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά τους (για το ολοήμερο) να τα προσκομίσουν το ταχύτερο δυνατό.

δ) Σημαντική ανακοίνωση: Από την Πέμπτη 29/9 στο ολοήμερο θα λειτουργεί και η Β΄Ζώνη (ώρα λήξης στις 16:00). Οι γονείς που έχουν δηλώσει αυτή την ώρα αποχώρησης για τα παιδιά τους να τα ενημερώσουν και να τα προετοιμάσουν κατάλληλα.

                                                     Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 

Τελετή Αγιασμού Σχ. Έτους 2016-2017

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή του Αγιασμού του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/9 και ώρα 10:15 π.μ. Μετά τη λήξη της τελετής οι μαθητές θα εισέλθουν στις τάξεις και θα αποχωρήσουν στις 11:15π.μ  με ευθύνη των γονέων τους.

                                                                                                 Η  Διεύθυνση του Σχολείου

ΑΔΥΜ Μαθητών Δ' Τάξης

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών που το ερχόμενο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Δ΄ Τάξη (2016-2017) του σχολείου μας να προσκομίσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. Το έντυπο αυτό μπορείτε να το ζητήσετε από το σχολείο ή να το εκτυπώσετε από εδώ. Το Δελτίο θα συμπληρώσει  ο Παιδίατρος.

                                                                                Η Διεύθυνση του σχολείου

Ανακοίνωση για την 15η Ιουνίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15/6/2016 είναι η τελευταία μέρα στο σχολείο. Φυσικά την ημέρα εκείνη δε θα γίνει μάθημα ούτε στο πρωινό ούτε στο ολοήμερο. Το σχολείο θα δέχεται τους μαθητές και τις μαθήτριες από τις 08:30 π.μ. έως τις 09:30 π.μ. Θα αποχαιρετήσουν τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους, τη δασκάλα ή το δάσκαλό τους, θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου και σπουδών και θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.

                                                      Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Διάκριση στο διαγωνισμό «Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Με χαρά σας πληροφορούμε ότι δύο τμήματα του σχολείου μας διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με άλλους φορείς δημόσιους και ιδιωτικούς.

Συγκεκριμένα το τμήμα Ε1 κατέλαβε την πρώτη θέση και το τμήμα ΣΤ2  τη δεύτερη. Τα τμήματα αυτά θα βραβευτούν με αξιόλογα βραβεία που θα δοθούν σε κάθε μαθητή.

Πέρα από τα βραβεία ευελπιστούμε ότι η όλη ενασχόληση με την ανακύκλωση έδωσε εμπειρίες στους μαθητές μας έτσι ώστε  να διαμορφώσουν  τάσεις και στάσεις στη μετέπειτα ζωή τους.

 Η διαρκής ενασχόληση με την ανακύκλωση μπορεί να μην τους βραβεύει πάντα με υλικά αγαθά αλλά να τους αμείβει το ίδιο το περιβάλλον  με  αγαθά σημαντικά και πολύτιμα για τη ζωή όπως  είναι ο καθαρός αέρας , το καθαρό νερό, ο καθαρός ουρανός.

                                                                      Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων 




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας