Company Logo

Συνάντηση Γονέων Α1

Η δασκάλα της Α1 τάξης, Μπονάτσου Μαρία, θα δεχθεί τους γονείς των μαθητών της την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 14:30, για να τους ενημερώσει για την πρόοδο των παιδιών τους. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα 2, στο 2ο όροφο του σχολείου.

Πρόσκληση σε Ημερίδα

 

8ο Δημοτικό Σχολείο                                           Σύλλογος Γονέων

Αγίας Παρασκευής                                       & Κηδεμόνων 8ουΔημοτικού

                                                                     Σχολείου Αγίας Παρασκευής

Προς τους κ. γονείς & κηδεμόνες

των μαθητών-τριών του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, και ώρες 18:00 έως 20:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο 1ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (Περικλέους 53, τηλ. 2106511198, 2106546895) με θέμα:

«WWW. ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ@ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση σε Ημερίδα

Επιστολή προς τους γονείς

 

8Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ                               9/2/2012

Προς

Τους κ. κ. γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών

Αγαπητοί γονείς,

   Με αφορμή τις πρόσφατες εγκυκλίους του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής, θεωρούμε χρήσιμο να σας θυμίσουμε μερικούς κανόνες που πρέπει να έχετε υπόψη σας για να συμβάλλετε κι εσείς στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας.

Διαβάστε περισσότερα: Επιστολή προς τους γονείς

16ος Μαθητικός Διαγωνισμός 'ΛΥΣΙΑΣ'

Σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνεται ο 16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet, "Λυσίας", που απευθύνεται σε μαθητές Δ, Ε και Στ τάξης. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τους σκοπούς του διαγωνισμού, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και τα βραβεία-δώρα στην ιστοσελίδα www.lysias.gr ή στο τηλέφωνο 210 6186000.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Μπορείτε να πληροφορείστε για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας από την ιστοσελίδα της Β' Δ/νσης ΠΕ Αθηνών

Εορτή των Τριών Ιεραρχών

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, δεν θα γίνουν μαθήματα λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Επειδή οι ιερείς στα γειτονικά παρεκκλήσια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και των Αγίων Αποστόλων δήλωσαν αδυναμία να λειτουργήσουν την ημέρα αυτή, και  επειδή η ομαδική μετάβαση των μαθητών/τριών στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής είναι αδύνατη εξαιτίας της μεγάλης απόστασης, παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους για εκκλησιασμό στον ιερό ναό που τους διευκολύνει.

Από τη Διεύθυνση 

 

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Γονείς

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της B? Δ/νσης Π.Ε Αθηνών και οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παπάγου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου οργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για τους γονείς των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Αγίας Παρασκευής, Χολαργού, Παπάγου με τίτλο: «WWW. ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ@O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 στο 1ο - 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (Περικλέους 53, τηλ: 210 6511198, 210 6546895) και ώρες 18:00 έως 20:30. Ενημερωθείτε αναλυτικά από το έγγραφο της Δ/νσής μας.




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας