Company Logo

Έναρξη Σχολικού Έτους 2012-13

Η έναρξη του νέου σχολικού έτους 2012-13 θα γίνει την Τρίτη 11/09/2012 με τον αγιασμό στην αυλή του σχολείου. Οι μαθητές αποχωρούν αμέσως μετά. Για την ακριβή ώρα του αγιασμού θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση μετά από τη συνεννόηση με τον ιερέα.

Οριστικοποίηση Εγγραφών Α' Δημοτικού

Η διαδικασία εγγραφής των μαθητών στην Α' δημοτικού ολοκληρώνεται την Πέμπτη 21/06/2012. Έγινε έλεγχος όλων των αιτήσεων και σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να θεωρείτε την εγγραφή των παιδιών σας στο σχολείο οριστική, εφόσον δεν σας έχουμε ενημερώσει διαφορετικά.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι στις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Όσοι γονείς έχετε εκκρεμότητες με δικαιολογητικά, παρακαλείσθε να τα προσκομίσετε στο σχολείο από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Περίπου στις 8 - 9  Σεπτεμβρίου θα βγει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας για την ώρα του αγιασμού.

Σας ευχόμαστε ένα ξεκούραστο και όμορφο καλοκαίρι.

Εγκύκλιος Λήξης Σχολικού Έτους

 

Αγαπητοί γονείς,

Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου δεν θα γίνουν μαθήματα. Την ημέρα αυτή στις 8.00 το βράδυ, θα συγκεντρωθεί όλη η σχολική κοινότητα (δάσκαλοι, μαθητές, γονείς) στην αυλή του Σχολείου μας να παρακολουθήσει την εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους ? αποφοίτηση, που ετοίμασαν οι μαθητές/τριες της ΣΤ? τάξης και του Ολοήμερου Προγράμματος, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Γιάννη Κοτσανά, Πένης Μωυσή, Μαύρας Μπελεγρίνου, Μάρθας Παπαδοπούλου και Δέσποινας Πλωμαρίτου. Η εκδήλωση «Με τη σκέψη στο παρελθόν και τη ματιά στο μέλλον», περιλαμβάνει αφήγηση, μουσική, παρουσιάσεις, κινηματογράφο. Στο χώρο του σχολείου θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής των παιδιών, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών   Μαρίας Μουτάφη και Δέσποινας Πλωμαρίτου.

Την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, τα παιδιά θα προσέλθουν στις 9.00? το πρωί για να παραλάβουν τα ενδεικτικά και τη βαθμολογία του Γ? τριμήνου και θα σχολάσουν στις 10.00 π.μ.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται

Καλό Καλοκαίρι!

Με τιμή

Μάρθα Σαμαρά

Διευθύντρια

Βράβευση Μαθητών στα Μαθηματικά

Στις 30 Μαρτίου 2012 οι μαθητές των Ε και Στ τάξεων συμμετείχαν στον 6ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» με στόχο να έλθουν πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριαναταφύλλου και Αντιπρόεδρο τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Δημάκο.

Οι μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν είναι:

ΑΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Ε1)

ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ε1)

ΛΙΜΑΝΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ (Ε1)

ΚΕΧΡΗ ΣΤΕΒΗ (Ε1)

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΒΕΛΙΝΑ (Ε2)

ΑΛΕΞΙΟΥ ΞΕΝΙΑ (Ε2)

ΛΙΟΛΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ε2)

ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ε2)

ΝΙΝΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Ε2)

ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΤ1)

ΚΟΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΤ1)

ΠΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΣΤ1)

ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΤ2)

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ (ΣΤ2)

ΤΣΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΣΤ2)

Η βράβευση των μαθητών του σχολείου μας θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, από τις 18:30 έως τις 20:00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κ. Καραθεοδωρής».

(2ος όροφος, Κτίριο Μαθηματικού, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Κεντρική Είσοδος από Ούλωφ Πάλμε)

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και "εις ανώτερα"!

 

 

Εγγραφές σε Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση εγγραφής σε Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια μπορούν να ενημερωθούν σχετικά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και από το ΦΕΚ που ορίζει τα Γυμνάσια της χώρας που χαρακτηρίζονται ως Πρότυπα Πειραματικά.

Ανακοίνωση, 18/05/12

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στο σχολείο κατά τις παρακάτω ημερομηνίες:  

  • Τετάρτη, 23/5/2012 (Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διδασκόντων ?ΠΕΡΙΚΛΗΣ?)
  • Πέμπτη, 31/5/2012 (Ενδοσχολική Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών)

Από τη Δ/νση

Πάμε σινεμά;

 

Το 5ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών Πάμε Σινεμά; θα διεξαχθεί, το Σάββατο 12 Μαΐου 2012, στην Αθήνα στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Πειραιώς 216, Ταύρος) και στην Θεσσαλονίκη στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη). Στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών Πάμε Σινεμά; συμμετέχουν 74 ταινίες από σχολεία όλης της Ελλάδας. Oι προβολές θα παραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 14:00-18.00 και στην Θεσαλονίκη από 12:00-18:00. Αμέσως μετά,από 19:00 έως 21:00 θα ακολουθήσει η Τελετή απονομής των βραβείων, η οποία θα μεταδοθεί με ζωντανή δορυφορική σύνδεση των 2 αιθουσών από την ΝΕΤ σε συνεργασία με την ΕΤ3.

Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πάμε Σινεμά; πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε συνεργασία, στην Αθήνα με τον Δήμο Αθηναίων και τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 και στη Θεσσαλονίκη με το Δήμο Θεσσαλονίκης και το ραδιoφωνικό σταθμό FM 100.


 

Το σχολείο μας συμμετέχει στο φεστιβάλ με δύο ταινίες που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Στ1 και του Στ2.

  • Τίτλοι των ταινιών " Πάμε σαν άλλοτε" και " Όλα τριγύρω αλλάζουνε...?"
  • Ώρα Έναρξης των προβολών για το σχολείο μας 15:30
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη.





Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας