Company Logo

Έκθεση έργων μαθητών της Α' τάξης

Όπως μας ενημέρωσε το 9ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής, όπου πολλοί μαθητές μας της Α' τάξης φοιτούσαν πέρυσι, η Unicef εκθέτει όλα τα έργα των παιδιών που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους" κατά τη σχολική χρονιά 2011-12.

Η έκθεση θα γίνει στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (οδός Πανεπιστημίου) από τις 21/11/2012 έως 23/11/2012 και ώρες 10- 2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

Τα πρωτάκια μας επομένως μπορούν να κάνουν μια ωραία βόλτα με τους γονείς τους στο κέντρο της Αθήνας και να θαυμάσουν τα έργα τους, τα δικά τους και άλλων συμμαθητών τους.

Ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου λόγω στενότητας χώρου θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Την Πέμπτη, 15.11.12 κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 10.00 ? 11.00 για τους μαθητές των Α?, Β? και Γ? τάξεων. Το υπόλοιπο σχολικό πρόγραμμα θα γίνει κανονικά. Οι μαθητές των Α?, Β, και Γ? τάξεων δε θα προσέλθουν την Παρασκευή στο σχολείο.
  • Την Παρασκευή 16.11.12 από τις 8.30 μέχρι τις 10.00 για τους μαθητές των Δ?, Ε?, Στ? τάξεων και τους γονείς. Σύμφωνα με την υπ?αρ. 140210/Γ2/ 9-11-2012 «? Μετά τον εορτασμό δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα?»

Τη γιορτή έχουν αναλάβει οι μαθητές της Ε? τάξης με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Καλογήρου Κατερίνας, Κοράκη Παναγιώτη, Μωυσή Πένης, Παπαδοπούλου Μάρθας και Τσούμα Μάρκου.

Ανακοίνωση, 1-11-12

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

  1. Εξαιτίας των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν θα γίνουν μαθήματα τη Δευτέρα 5/11/2012.
  2. Επειδή, όπως όλοι γνωρίζετε, η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία παρακαλούμε θερμά τα Σαββατοκύριακα να ελέγχετε τα κεφαλάκια των παιδιών σας και μόνο στην περίπτωση που εντοπίζετε ψείρες, να εφαρμόζετε την ενδεδειγμένη θεραπεία που σας προτείνει ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας.
  3. Η εκδρομή των Α και Β΄τάξεων στο ελαιοτριβείο Ζαχαίου θα μεταφερθεί την Δευτέρα 26/11/2012.

Ανακοίνωση, 30-10-12

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 2/11/2012 δεν θα γίνουν μαθήματα για τους μαθητές των Δ?, Ε? και Στ? τάξεων του σχολείου μας. Οι διδάσκοντες στις αντίστοιχες τάξεις θα συμμετάσχουν σε σεμινάριο με θέμα «Πρόγραμμα ?STOP! Στην Ενδοσχολική Βία?» που συνδιοργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο της Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής και την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.). Σχετική έγκριση έχει δοθεί με το υπ? αριθμόν 16070/ 24-10-12 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε & Δ. Ε. Αττικής.

Εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου (2)

Για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα γίνει εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας από τους μαθητές/τριες της Δ? τάξης, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Μαύρας Μπελεγρίνου, Νικολέττας Παπανικολάου και Μάρθας Παπαδοπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/10 από 8.30? έως 9.40? για τους μαθητές/τριες των Α?, Β?& Γ? τάξεων και την Παρασκευή 26/10 για τους μαθητές/τριες των Δ?, Ε? & ΣΤ? τάξεων και τους γονείς.

Την Παρασκευή 26/10 δεν θα γίνουν μαθήματα. Για το λόγο αυτό οι μαθητές/τριες των Α?, Β?& Γ? τάξεων δεν θα έρθουν στο Σχολείο, ενώ οι μαθητές/τριες των Δ?, Ε? & ΣΤ? θα έρθουν στις 8.30?π.μ. και θα σχολάσουν στις 10.00?π.μ.

Οι μαθητές των Ε΄& ΣΤ? τάξεων που συμμετέχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα συγκεντρωθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννου στις 10.15΄- 10.30΄π.μ. το αργότερο.

Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά αμέσως μετά την παρέλαση του Σχολείου μας, στο σημείο μεταξύ Εθνικής και Αγροτικής Τράπεζας (Ηρώων Πολυτεχνείου).

Από τη Διεύθυνση

Στολή για την παρέλαση

Σας ενημερώνουμε ότι για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου οι μαθητές φορούν την εξής στολή:

  • Αγόρια

Μαύρα ή μπλε παπούτσια και κάλτσες, μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο, μπλε καζάκα.

  • Κορίτσια

Μαύρα ή μπλε παπούτσια, άσπρο καλσόν, μπλε φούστα, άσπρο πουκάμισο, μπλε καζάκα.

 

Οι κονκάρδες του σχολείου, οι γραβάτες των αγοριών και τα φουλάρια των κοριτσιών δίδονται στους μαθητές από το σχολείο και επιστρέφονται μετά τη λήξη των παρελάσεων.

stoli f

 

stoli m

Πλήρες Ωράριο Λειτουργίας

Από τη Δευτέρα 1/10/2012 το ωράριο λειτουργίας του σχολείου ομαλοποιείται:

  • Το πρωινό - υποχρεωτικό πρόγραμμα θα τελειώνει στις 2:00 μ.μ. για όλες τις τάξεις
  • Το ολοήμερο πρόγραμμα θα τελειώνει στις 3:30μ.μ ή στις 4:15 ανάλογα με το τι έχουν δηλώσει οι μαθητές στις αιτήσεις τους
  • Η Πρωινή Ζώνη θα συνεχίσει να λειτουργεί 7-8 π.μ. εφόσον προσέρχονται τουλάχιστον 10 μαθητές. Μέχρι στιγμής προσέρχονται μόνο 7- 8 μαθητές.

Από τη Δ/νση




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας