Company Logo

Εορτή των Τριών Ιεραρχών

Την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, δεν θα γίνουν μαθήματα λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Την ημέρα αυτή ο Σύλλογος Διδασκόντων θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία  στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα. Επειδή οι ιερείς στα γειτονικά παρεκκλήσια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και των Αγίων Αποστόλων δήλωσαν αδυναμία να λειτουργήσουν ανήμερα και η ομαδική μετάβαση των μαθητών/τριών στο ναό είναι αδύνατη εξαιτίας της μεγάλης απόστασης, παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους για εκκλησιασμό στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, από τις 9.00 π.μ έως τις 9.45 π.μ.

Από τη Διεύθυνση

Διακοπές Χριστουγέννων 2012

Το σχολείο θα κλείσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς την Παρασκευή 21/12/2012 και θα ξανανοίξει την Τρίτη 8/1/2013.

Την Παρασκευή, 21/12/2012, το πρόγραμμα (πρωινό και ολοήμερο) θα γίνει κανονικά.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή ξεκούραση!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Επίδοση Ελέγχων Α' Τριμήνου

Η επίδοση των δελτίων προόδου για τους μαθητές των Γ?, Δ?, Ε?, ΣΤ? τάξεων και η προφορική ενημέρωση για τους μαθητές των Α? και Β? τάξεων, θα γίνουν την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 από τις 16.15 έως 17.30

Την ημέρα αυτή τόσο το πρωινό όσο και το ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου θα γίνουν κανονικά.

Παρακάτω αναγράφονται οι αίθουσες όπου θα γίνουν οι συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς:

Ισόγειο

Αίθουσα 13: Καλογήρου Κ. (Ε2) ? Θανοπούλου Χριστίνα

Αίθουσα 14: Μπληζιώτης Κ. (Τμήμα Ένταξης)    

Εργαστήριο Πληροφορικής: Κόκκορης Εμμ.(Α1-2, Β1-2, Γ1, Δ1-2, Ε1-2-3) Παπανίκος Χάρης (Γ2, ΣΤ1-2) (Πληροφορική)

1ος Όροφος

Αίθουσα 8: Καψωμενάκη Αγγελική (Α1) ? Κουτζής Ευάγγελος (Γυμναστική)

Αίθουσα 9: Παπαδογεώργου Α. (Α2), Πλωμαρίτου Δ. (Εικαστικά)

Αίθουσα 10: Μπονάτσου Μ (Β1) ? Τσούμας Μάρκος (Θ.Α.)

Αίθουσα 11: Φωτοπούλου Ελένη (Β2) ? Τουρναβίτη Αθηνά (Παράλληλη Στήριξη)

Αίθουσα 12: Τατά Μ. (Γ1) ? Παπαδημητρίου Μ. (Αγγλικά Α2, Β1-2, Γ1-2, Ε1-2)

Γραφείο Διδασκόντων: Μουτάφη Μ., Δαρούσου Ε.(Αγγλικά Α1), Λιδωρίκη Ευγενία (Θ.Α)

Γραφείο Δ/ντριας: Σαμαρά Μάρθα (Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή Ε1, Ε3, ΣΤ2)

2ος Όροφος

Αίθουσα 1: Μαγκανιώτη Α. (Γ2) ? Σακκά Βάνια (Γυμναστική)

Αίθουσα 2: Μπελεγρίνου Μ. (Δ1) ? Μπαραμπούτη Μελίνα (Αγγλικά Δ1, Δ2, Ε3)

Αίθουσα 3: Γιανναρά Γ. (ΣΤ1)- Ντρουμπογιάννη Χρυσούλα (Γερμανικά)

Αίθουσα 4: Μωυσή Τ. (Ε3) ? Σωτηρίου Μαρία- Ελένη (Γαλλικά)

Αίθουσα 5: Κοράκης Π.(Ε1) ? Τσαλέρα Κατερίνα (Γαλλικά)

Αίθουσα 6: Μπουρδάρας Γ. (ΣΤ2) ? Παναγίδης Αντώνης (Αγγλικά ΣΤ1-2)

Αίθουσα 7: Παπανικολάου Ν. (Δ2) ? Παπαδοπούλου Μάρθα (Μουσική)

Εκκλησιασμός πριν από τα Χριστούγεννα

Τη Δευτέρα, 17-12-2012 θα γίνει Θεία Λειτουργία από τις 8.30 έως τις 9.30 το πρωί στο παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων για όλους τους μαθητές/τριες.

Όσα παιδιά επιθυμούν, μπορούν να κοινωνήσουν.

Δράσεις Φιλανθρωπίας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Βασικοί στόχοι του Σχολείου μας είναι η καλλιέργεια υπεύθυνης στάσης των μαθητών απέναντι στα ποικίλα κοινωνικά προβλήματα, η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και η προώθηση αξιών, όπως η συλλογικότητα, ο αλληλοσεβασμός και η έμπρακτη φιλανθρωπία.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα, την κατεξοχήν γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, το σχολείο μας αποφάσισε να ενισχύσει δύο εθελοντικούς, φιλανθρωπικούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς:

  • Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) που δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1996 πραγματοποιώντας ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Μέσω του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» οι μαθητές μας καλούνται να πάρουν, με μια δωρεά 2 Ευρώ, ένα αστέρι, στο οποίο μπορούν να γράψουν το όνομά τους και την ευχή τους για τα άρρωστα παιδιά. Τα αστέρια που θα πάρουν (όσα επιθυμεί το κάθε παιδί και μπορεί να στηρίξει η οικογένεια) θα αξιοποιήσουν στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης τους ή κάνοντας άλλες διακοσμητικές κατασκευές. Στο τέλος του προγράμματος θα υπάρξει ενημέρωση για το ποια ευχούλα υιοθέτησε το σχολείο μας.

  • Το Χαμόγελο του Παιδιού που, από το 1997, έχει αναπτύξει ένα ευρύτατο φάσμα δράσεων για το παιδί και την οικογένειά του με στόχο την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε τομείς, όπως είναι η υγεία, η ασφάλεια, η εκπαίδευση, η διαβίωση.

Οι μαθητές καλούνται να φέρουν στο σχολείο ένα παλιό βιβλίο που έχουν διαβάσει ή που δεν χρησιμοποιούν πια. Όλα τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν προς 1 Ευρώ το καθένα, στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου του imommy.gr στον πρώτο όροφο του εμπορικού πολυκαταστήματος Golden Hall από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν για την ενίσχυση του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Οι δύο δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο από τις 3.12.12 έως τις 13.12.12

 

Με την αφορμή σας θυμίζουμε την ενίσχυση που κάθε χρόνο προσφέρουμε στην καθαρίστρια του σχολείου μας. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν ανώνυμα σε κουτί που θα περάσει από όλες τις τάξεις από τις 17.12.12 έως τις 20.12.12.

 

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας σε αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,

Μάρθα Σαμαρά

Διευθύντρια

Βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ενημερωθείτε για τη μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής από τα παρακάτω έγγραφα: 1ο_έγγραφο, 2ο_έγγραφο.

Κλειστό σχολείο στις 21.11.12

Σας ενημερώνουμε ότι στις 21-11-2012, ημέρα Τετάρτη, το σχολείο μας καθώς και όλα τα σχολεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ?Ο Περικλής?, δεν θα λειτουργήσουν λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών του Συλλόγου μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας