Company Logo

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ο εκκλησιασμός εν όψει εορτών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 21-12-2016 για όλες τις τάξεις στον ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων (Πέτρου και Παύλου). Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να μεταλάβουν.

 

                                                             Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

                      

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 29-11-2016 το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη γενική συνέλευση του συλλόγου τους ?Ο Περικλής?. Θα ακολουθήσει εκλογική διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων στο Διοικητικό του Συμβούλιο.

                                                                 Η Διεύθυνση του Σχολείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(Αφορά τους μαθητές που φοιτούν στην Στ΄και τους γονείς τους)

Aγαπητοί γονείς

 

Σύμφωνα με το υπ΄αριθ. Φ.19.1/19335//10-11-2016 έγγραφο της ΔΔΕ Β΄Αθήνας και προκειμένου να γίνει κατάταξη των μαθητών της Στ΄στα Γυμνάσια του Δήμου Aγίας Παρaσκευής το σχ. Έτος 2017-18 παρακαλούμε να μας δηλώσετε μέχρι 2-12-2016 την μόνιμη διεύθυνση κατοικίας σας η οποία θα συνοδεύεται από:

1. Συμβολαιογραφική πράξη ιδιοκτησίας ή

2. Ιδιωτικό συμφωνητικό ενοικίασης καταχωρημένο στην εφορία ή

3. Στοιχεία που προκύπτουν από τη φορολογική δήλωση (όνομα και δ/νση), με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία (φωτοτυπία Ε1 ή εκκαθαριστικού).

--------------------------------------------------------------

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

?.. υπογραφόμεν.. ---------------------------------------------------------------- γονέας/κηδεμόνας τ.. μαθητ..-------------------------------------------------

Δηλώνω υπεύθυνα ότι η μόνιμη κατοικία μου είναι στην -----------------------------------------------(διεύθυνση, αριθμός, περιοχή) και: έχω/δεν έχω, άλλο παιδί που φοιτά στο ? Γυμνάσιο στην ? τάξη.

Τ.. άλλ.. παιδ? ονομάζ???.: (???????????????????????????????.&?????????????????????????????..

 

                                                                        ΟΔηλών/Η Δηλούσα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 2-11-2016 το σχολείο δε θα λειτουργήσει (ούτε το πρωινό ούτε το ολοήμερο) λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές ανάδειξης αιρετών μελών στα υπηρεσιακά τους συμβούλια.

 

                                                H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

 

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10:00 π.μ. Θα παρακολουθήσουν τη γιορτή και θα αποχωρήσουν στις 11:15 π.μ. περίπου με ευθύνη των γονέων τους. Όπως είναι φυσικό το σχολείο δε θα λειτουργήσει (ούτε το πρωινό ούτε το ολοήμερο πρόγραμμα). Η παρουσία στη γιορτή είναι υποχρεωτική για τους μαθητές των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων και προαιρετική για τους υπόλοιπους (θα έχουν ήδη παρακολουθήσει την τελική πρόβα της Τρίτης 25/10).

 

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

 

Ο Σημαιοφόρος μόνο, προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής ώρα 09:45 π.μ. με όλο τον εξοπλισμό του (στολή, γάντια κ.λ.π.) και φυσικά τη σημαία.

 

Μετά τη δοξολογία κατευθύνεται στο μνημείο πεσόντων και μαζί με όλους τους σημαιοφόρους πλαισιώνουν την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων.

 

Τέλος καταλήγει στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής και ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σχολείο.

 

Οι μαθητές συγκεντρώνονται στην αυλή του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 10:30. Εκεί παραμένουν μέχρι την έναρξη της παρέλασης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι δασκάλες κα Μαυρομμάτη Θ. και κα Τουρφαντίδου K..

 

Μετά το «πέρασμα» του σχολείου μας (όχι λήξη της παρέλασης) οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μπροστά από την Εθνική Τράπεζα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής).

 

 

                                                                  Η Διεύθυνση του Σχολείου

Εμφάνιση μαθητών στην παρέλαση.

Οι γυμναστές και η διεύθυνση του σχολείου σας ενημερώνουν ότι η εμφάνιση των μαθητών και των μαθητριών μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει τα κάτωθι ενδύματα και αξεσουάρ:

 

i. Μπλε παντελόνι-Φούστα

ii. Λευκό Πουκάμισο

iii. Μπλε καζάκα

iv. Μαύρα παπούτσια

v. Καλσόν (στο «χρώμα του δέρματος»)

 

Ενημερώνουμε επίσης ότι φουλάρια, γραβάτες και κονκάρδες θα διατεθούν από το σχολείο.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης να προετοιμάσουν έγκαιρα τα παιδιά τους και της Στ΄ να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

Ακροάσεις Παιδικής Χορωδίας Δήμου Αγ.Παρασκευής.

Παιδική Χορωδία του δημοτικού

Ωδείου Αγ.Παρασκευής

 

          Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι ακροάσεις για ένταξη νέων μελών στην παιδική χορωδία του δήμου Αγίας Παρασκευής θα γίνουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 19.30 στο δημοτικό Ωδείο Αγ. Παρασκευής(Λάδωνος & Μπουμπουλίνας).
Στην ακρόαση μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στο Δημοτικό Ωδείο στο 2106546188

Δευτέρα ως Παρασκευή          15.00-21-00

Σάββατο                                 09.00-15.00
Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας