Company Logo

Μουσικά σχολεία

 

Διαδικασία εγγραφής ? επιλογής μαθητών

στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων

για το σχολικό έτος 2014-2015.

 

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2014-2015, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους κατά τις εργάσιμες μέρες του χρονικού διαστήματος 10 Μαϊου έως και 31 Μαϊου 2014.

Λεπτομέρειες και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από το σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ.

Αλλαγή συνάντησης Σχολής Γονέων

Σχολή Γονέων

Εξαιτίας κωλύματος  της ψυχολόγου- εμψυχώτριας, κας Κατερίνας Τυράκη,  η τελευταία  συνάντηση της Σχολής Γονέων θα γίνει την Τετάρτη  9/4/2014 στις 6 το απόγευμα και όχι τη Δευτέρα.

Παρακαλούνται όλοι οι εγγεγραμμένοι γονείς να προσέλθουν, για διευθέτηση διαδικαστικών θεμάτων και για  να αποφασίσουμε  τη δυνατότητα λειτουργίας της και μετά το Πάσχα.

Η Διευθύντρια

Μάρθα Σαμαρά

Ευχαριστίες

Ευχαριστίες

Όλοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την αγορά και τοποθέτηση τριών ακόμη πινάκων πορσελάνης σε αίθουσες διδασκαλίας. Οι πίνακες πορσελάνης, με τους οποίους είναι εξοπλισμένες πλέον και οι 13 αίθουσες του Σχολείου μας  χρησιμοποιούνται και ως οθόνες προβολής,   κάνοντας τη μάθηση πιο ευχάριστη και αποτελεσματική, και βοηθούν το έργο των εκπαιδευτικών.

Στόχος μας τώρα είναι η τοποθέτηση μόνιμου projector σε κάθε αίθουσα.

                                                                                          O Σύλλογος Διδασκόντων

Επίδοση Ελέγχων Β' τριμήνου

Η επίδοση των δελτίων προόδου για τους μαθητές των Γ', Δ', Ε', ΣΤ' τάξεων και η προφορική ενημέρωση για τους μαθητές των Α' και Β' τάξεων, θα γίνοθν την Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 στις 2.00 μ.μ.

Δείτε τις αίθουσες όπου θα γίνουν οι συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς στο σχετικό έντυπο.

Ενημερωτική εκδήλωση για πρότυπα πειραματικά σχολεία

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Βαρβακείου Σχολής διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στις 15 Μαρτίου με θέμα τα Πρότυπα Σχολεία. Οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαδικτυακό τόπο http://www.ekdilosi-gia-protipa.gr/

Υποτροφία Κολλέγιο Αθηνών - Ψυχικού

Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο "Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα" έχει θεσπίσει από το σχολικό έτος 2007-2008, τη χορήγηση υποτροφιών -εις μνήμην του επί σειρά ετών Συνδιευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών Εμμανουήλ Τρουλλινού - σε μαθητές/μαθήτριες, που θα φοιτήσουν στην Α' Γυμνασίου στα σχολεία του Σωματείου (Κολλέγιο Αθηνών και Κολλέγιο Ψυχικού).

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω αρχεία.

Ανακοίνωση

Ύλη Αγγλικών

Πρόγραμμα Λειτουργίας Σχολής Γονένων

Αγία Παρασεκυή, 22 Φεβρουαρίου 2014

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Η ομάδα γονέων που δημιουργήθηκε, συζήτησε και αποφάσισε οι εβδομαδιαίες συνατήσεις να γίνονται κάθε Δευτέρα 6.00 μ.μ με 8.30 μ.μ σε αίθουσα του 2ου ορόφου (Γ2). Μόνο για την εβδομάδα της Καθαρής Δευτέρας θα μεταφερθεί την Τετάρτη την ίδια ώρα.

Η Διευθύντρια

Μάρθα Σαμαρά




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας