Company Logo

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ-ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

1. Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18-12-2019 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Εκκλησιασμός του σχολείου μας ενόψει εορτών. Όσοι μαθητές και μαθήτριες επιθυμούν μπορούν –αφού προετοιμαστούν-να μεταλάβουν.

2.Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την ίδια μέρα Τετάρτη 18-12-2019 και ώρα 13:20 στο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων. Η ενημέρωση αφορά την πρόοδο των μαθητών για το Α΄ τρίμηνο. Προφορικά για τις Α΄ και Β΄ τάξεις και γραπτά για τις υπόλοιπες.

                                                     H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27/11/2019 το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών της περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους και μετέπειτα σε Εκλογική Διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

            Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ

Εορτασμός 17ης Νοεμβρίου

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Την Παρασκευή  15 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες  θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά  στις 08:15 π.μ. θα παρακολουθήσουν τη γιορτή και θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ. με ευθύνη των γονέων τους. Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετέχει και  το πρωινό και το ολοήμερο πρόγραμμα.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Την Παρασκευή  25 Οκτωβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες  θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά  στις 08:15 π.μ. θα παρακολουθήσουν τη γιορτή και θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ. με ευθύνη των γονέων τους. Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετέχει και  το πρωινό και το ολοήμερο πρόγραμμα.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Εμφάνιση μαθητών στην παρέλαση

Οι γυμναστές και η διεύθυνση του σχολείου μας, ενημερώνουν ότι η εμφάνιση των μαθητών και των μαθητριών μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει τα κάτωθι ενδύματα και αξεσουάρ:

  1. Μπλε παντελόνι-Φούστα
  2. Λευκό πουκάμισο
  3. Μπλε καζάκα
  4. Μαύρα παπούτσια
  5. Καλσόν(στο χρώμα του δέρματος)

Ενημερώνουμε επίσης ότι φουλάρια, γραβάτες και κονκάρδες θα διατεθούν από το σχολείο. Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε’ τάξης να προετοιμάσουν έγκαιρα τα παιδιά τους και της ΣΤ’ να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

Αγιασμός 2019-2020

 

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή του Αγιασμού του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10:20π.μ. Μετά την λήξη της τελετής οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Η Διεύθυνση του Σχολείου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

Εγγραφές στην Α΄Δημοτικού για το Σχ. Έτος 2019-2020

Φέτος στην Α΄Δημοτικού θα φοιτήσουν μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως την 31-12-2013.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εγγραφής.Tο έντυπο χορηγείται από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής.
  2. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας. Θα ελέγχεται η πληρότητα των εμβολίων και θα φωτοτυπούνται οι σχετικές σελίδες.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας (ΑΔΥΜ). Μπορείτε να το αναζητήσετε από το διαδίκτυο ή να λάβετε το έντυπο από το σχολείο.(Βεβαιώνει ο Παιδίατρος ή Ιατρός Γενικής Ιατρικής).
  4. 4.Αποδεικτικό στοιχείο Διεύθυνσης Κατοικίας. Γίνονται δεκτά: α)Έντυπο προσωποποιημένης πληροφόρησης (το έντυπο εκδίδεται και τυπώνεται από το taxis με τους σχετικούς κωδικούς) β) αντίγραφο τελευταίας φορολογικής δήλωσης (με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία) γ) τελευταίο Ε1(με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία) δ) αντίγραφο συμβολαίου αγοράς ή μισθωτηρίου ενοικίασης θεωρημένο από την εφορία. (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ).

Να προτιμηθεί κατά προτεραιότητα-όπου είναι δυνατόν- το έντυπο α γιατί θεωρείται το πιο επίκαιρο.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Συνίσταται να ελέγξετε το χάρτη με τα όρια του σχολείου -βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας- για να δείτε αν ανήκετε γεωγραφικά στα όριά μας.

5.  Πιστοποιητικό φοίτησης από το Νηπιαγωγείο. Θα διαβιβαστεί αυτεπάγγελτα από τα Νηπιαγωγεία προς το σχολείο μας στη λήξη του Σχ. Έτους (14/6).Το κάθε Νηπιαγωγείο όμως είναι υποχρεωμένο να σας χορηγήσει Βεβαίωση Φοίτησης η οποία θα προσκομιστεί στο σχολείο από το γονέα (προσωρινά για να γίνει η εγγραφή).

6. Αίτηση παρακολούθησης του ολοήμερου Προγράμματος του σχολείου. Το έντυπο θα χορηγηθεί από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής. Προϋπόθεση να είναι και οι δυο γονείς εργαζόμενοι και να έχουν τη δυνατότητα να το αποδείξουν προσκομίζοντας σχετικά παραστατικά. Τέκνα άνεργων γονέων ή τέκνα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων -αφού εξεταστούν οι περιπτώσεις- συνήθως γίνονται δεκτά.

7.  Πιστοποιητικό γεννήσεως: Δεν απαιτείται! Τα σχετικά στοιχεία θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από τη Σχολική μας Μονάδα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschoolτου ΥΠΠΕΘ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 6/5 ΕΩΣ 20/5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10:00 Π.Μ. ΕΩΣ 12:25 Μ.Μ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΕΩΣ 14:15 Μ.Μ..

                                                                 Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας