Company Logo

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

Αγαπητοί γονείς

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, με υγεία και δύναμη.
Καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές της Α' τάξης και τους νέους γονείς!
Πιστεύουμε στην καλή συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών , η οποία δίνει τα εφόδια στα παιδιά να προοδεύουν!

Σας προσκαλούμε στο σχολείο μας στην πρώτη μας συνάντηση-γνωριμία, για ενημέρωση και συζήτηση σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τον κανονισμό του, τηνΤετάρτη  26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.
Θεωρούμε πολύ σημαντική την παρουσία σας και την συχνή επικοινωνία μας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ο εκκλησιασμός ενόψει Πάσχα για τους μαθητές του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 5-4-2017 για όλο το σχολείο. Όσοι μαθητές επιθυμούν -αφού προετοιμαστούν- μπορού να μεταλάβουν.


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Πρόγραμμα 24ης Μαρτίου 2017 (Παρασκευή)

Η γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 08:30 π.μ. Θα τελειώσει περίπου στις 09:30 π.μ. οπότε οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές με δική τους ευθύνη.

Η παρουσία των μαθητών είναι υποχρεωτική για τις τάξεις Δ΄, Ε΄, Στ΄ και προαιρετική για τις άλλες τάξεις.

Το ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει.

 

Πρόγραμμα 25ης Μαρτίου 2017 (Σάββατο)

Ο Σημαιοφόρος μόνο, προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής ώρα 10:30 π.μ. Κατά τις 11:00μ.μ. κατευθύνεται προς το ηρώο πεσόντων και μαζί με τους άλλους σημαιοφόρους πλαισιώνει την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων. Έπειτα κατευθύνεται στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής και ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σχολείο.

Οι υπόλοιποι μαθητές συγκεντρώνονται στην αυλή του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 10:45 π.μ. Εκεί παραμένουν μέχρι τη έναρξη της παρέλασης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι δάσκαλοι κος Κουτζής Ε. και κος Κοράκης Π.

Μετά τη διέλευση («πέρασμα») του σχολείου μας (όχι λήξη της παρέλασης) οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μπροστά από την Εθνική Τράπεζα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής).

Εορτασμός της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Τη Δευτέρα 30/1, γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το σχολείο μας θα συμμετάσχει στον εορτασμό ως εξής:

 

α. Το πρωί (08:10) οι μεγάλες τάξεις Ε΄, Στ΄ θα μαζευτούν στο σχολείο ενδεδυμένοι με την εορταστική ενδυμασία του σχολείου και με προπομπό τη σημαία, θα κατευθυνθούν στο γειτονικό μας παρεκκλήσιο «Κοσμάς ο Αιτωλός».

 

β. Αμέσως μετά θα επιστρέψουν στο σχολείο, θα λάβουν τον άρτο («πανήγυρις της ημέρας») και θα αποχωρήσουν στις 10:00 με ευθύνη των γονέων τους.

 

γ. Την ημέρα εκείνη δε θα γίνουν μαθήματα και δε θα λειτουργήσουν ούτε το πρωινό ούτε το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.

 

                                                                Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη.

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας λειτουργεί το πρόγραμμα: «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές  εκπαιδευτικές ανάγκες» του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων ? Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» του Ε.Π. «Αττική 2014-2020»

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 8ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

Η κινηματογραφική λέσχη Αγ. Παρασκευής στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στην προβολή της ταινίας "Μια ιστορία για τον Άη-Βασίλη" την Τετάρτη 28/12/2016 στο εμπορικό κέντρο Venus.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17/12 στο e-mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εκ μέρους του ΔΣ

Η γραμματέας

Πέγκου Καλλιρρόη

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ο εκκλησιασμός εν όψει εορτών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 21-12-2016 για όλες τις τάξεις στον ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων (Πέτρου και Παύλου). Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να μεταλάβουν.

 

                                                             Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

                      
Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας