Company Logo

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

Εγγραφές στην Α΄Δημοτικού για το Σχ. Έτος 2019-2020

Φέτος στην Α΄Δημοτικού θα φοιτήσουν μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως την 31-12-2013.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εγγραφής.Tο έντυπο χορηγείται από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής.
  2. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας. Θα ελέγχεται η πληρότητα των εμβολίων και θα φωτοτυπούνται οι σχετικές σελίδες.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας (ΑΔΥΜ). Μπορείτε να το αναζητήσετε από το διαδίκτυο ή να λάβετε το έντυπο από το σχολείο.(Βεβαιώνει ο Παιδίατρος ή Ιατρός Γενικής Ιατρικής).
  4. 4.Αποδεικτικό στοιχείο Διεύθυνσης Κατοικίας. Γίνονται δεκτά: α)Έντυπο προσωποποιημένης πληροφόρησης (το έντυπο εκδίδεται και τυπώνεται από το taxis με τους σχετικούς κωδικούς) β) αντίγραφο τελευταίας φορολογικής δήλωσης (με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία) γ) τελευταίο Ε1(με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία) δ) αντίγραφο συμβολαίου αγοράς ή μισθωτηρίου ενοικίασης θεωρημένο από την εφορία. (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ).

Να προτιμηθεί κατά προτεραιότητα-όπου είναι δυνατόν- το έντυπο α γιατί θεωρείται το πιο επίκαιρο.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Συνίσταται να ελέγξετε το χάρτη με τα όρια του σχολείου -βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας- για να δείτε αν ανήκετε γεωγραφικά στα όριά μας.

5.  Πιστοποιητικό φοίτησης από το Νηπιαγωγείο. Θα διαβιβαστεί αυτεπάγγελτα από τα Νηπιαγωγεία προς το σχολείο μας στη λήξη του Σχ. Έτους (14/6).Το κάθε Νηπιαγωγείο όμως είναι υποχρεωμένο να σας χορηγήσει Βεβαίωση Φοίτησης η οποία θα προσκομιστεί στο σχολείο από το γονέα (προσωρινά για να γίνει η εγγραφή).

6. Αίτηση παρακολούθησης του ολοήμερου Προγράμματος του σχολείου. Το έντυπο θα χορηγηθεί από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής. Προϋπόθεση να είναι και οι δυο γονείς εργαζόμενοι και να έχουν τη δυνατότητα να το αποδείξουν προσκομίζοντας σχετικά παραστατικά. Τέκνα άνεργων γονέων ή τέκνα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων -αφού εξεταστούν οι περιπτώσεις- συνήθως γίνονται δεκτά.

7.  Πιστοποιητικό γεννήσεως: Δεν απαιτείται! Τα σχετικά στοιχεία θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από τη Σχολική μας Μονάδα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschoolτου ΥΠΠΕΘ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 6/5 ΕΩΣ 20/5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10:00 Π.Μ. ΕΩΣ 12:25 Μ.Μ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΕΩΣ 14:15 Μ.Μ..

                                                                 Από τη Διεύθυνση του Σχολείου




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας