Company Logo

Πρόγραμμα 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα 27ης Οκτωβρίου 2015 (Τρίτη)

Η γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 08:30 π.μ. Θα τελειώσει περίπου στις 10:00 π.μ. οπότε οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές.

Η παρουσία των μαθητών είναι υποχρεωτική για τις τάξεις Δ, Ε, Στ και προαιρετική για τις άλλες τάξεις.

Το ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει.

 

Πρόγραμμα 28ης Οκτωβρίου 2015 (Τετάρτη)

Η Σημαιοφόρος μόνο, προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής ώρα 09:45 π.μ. με όλο τον εξοπλισμό της (στολή, γάντια κ.λ.π.) και φυσικά τη σημαία. Μετά τη δοξολογία κατευθύνεται στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής και ενσωματώνεται με το υπόλοιπο σχολείο.

Οι μαθητές συγκεντρώνονται στην αυλή του 1ου Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 10:15. Εκεί παραμένουν μέχρι τη έναρξη της παρέλασης. Μαζί τους θα βρίσκονται οι δάσκαλοι κος Κουτζής Ε. και κος Κοράκης Π.

Μετά το «πέρασμα» του σχολείου μας (όχι λήξη της παρέλασης) οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μπροστά από την Εθνική Τράπεζα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής).

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης να φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια της εμφάνισης της παρέλασης (ενδύματα και αξεσουάρ) και φυσικά οι γονείς των μαθητών της Στ΄τάξης να ελέγξουν την πληρότητα της εμφάνισης των δικών τους παιδιών.

 

                   Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας