Company Logo

Δράσεις Αγάπης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στηρίζοντας έναν από τους βασικούς στόχους του Σχολείου μας, που είναι η καλλιέργεια υπεύθυνης στάσης απέναντι στα ποικίλα κοινωνικά προβλήματα, η ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και η προώθηση αξιών όπως η συλλογικότητα και ο αλληλοσεβασμός, τα φετινά Χριστούγεννα αποφασίσαμε να ενισχύσουμε:

  • Το Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα». Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982, από γονείς παιδιών με καρκίνο. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.

Κάθε χρόνο μαθητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι της Φλόγας και στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων, ζωγραφίζουν το όνειρο των Χριστουγέννων όπως αυτά το φαντάζονται. Οι γονείς της Φλόγας μαζεύουν τις ζωγραφιές, τις τυπώνουν σε κάρτες και τις διαθέτουν προς 0,70 Ευρώ τη μία. Επίσης διαθέτουν ημερολόγιο-ατζέντα με κόστος 10 Ευρώ το ένα.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας όσες κάρτες και ημερολόγια επιθυμείτε.

Το παιδιά σας θα ενημερώσουν το δάσκαλο/τη δασκάλα τους για τον αριθμό των καρτών ή των ημερολογίων που επιθυμούν να αγοράσουν, μέχρι τη Δευτέρα 16.12.13. Η διάθεσή τους θα γίνεται από την Τρίτη 17.12.13 έως και την Παρασκευή 20.12.13.

  • Επίσης θα θέλαμε να σας θυμίσουμε και την ενίσχυση που κάθε χρόνο προσφέρουμε στην καθαρίστρια του σχολείου μας. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν ανώνυμα σε κουτί που θα περάσει από όλες τις τάξεις από τις 16.12.13 έως τις 20.12.13.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,

Μάρθα Σαμαρά

Διευθύντρια




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας