Company Logo

Μετεγγραφές

Μετεγγραφή μαθητή/τριας από άλλο σχολείο στο 8ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε μετεγγραφή του παιδιού σας στο 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε από το χάρτη  ότι η διεύθυνση της κατοικίας σας είναι στα όρια του σχολείου μας.
  2. Επικοινωνήστε  με το 8ο Δημοτικό Σχολείο για να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχει κενή θέση φοίτησης στην τάξη του παιδιού σας.
  3. Κάνετε αίτηση μετεγγραφής στο σχολείο προέλευσης, το οποίο και θα στείλει υπηρεσιακά όλα τα αναγκαία για τη μετεγγραφή δικαιολογητικά.
  4. Μας καταθέτετε συμπληρωμένη την αίτηση μετεγγραφής  του παιδιού σας στο 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής. Στην περίπτωση που οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση, την αίτηση καταθέτει ο γονέας που έχει την επιμέλεια του παιδιού, η οποία αποδεικνύεται με την υποβολή αντιγράφου της απόφασης του δικαστηρίου.
  5. Εάν επιθυμείτε το παιδί σας να φοιτήσει στο ολοήμερο σχολείο μέχρι τις 16:15 ή μέχρι τις 15:30, πρέπει να καταθέσετε επίσης συμπληρωμένη σχετική αίτηση  

Μετεγγραφή μαθητή/τριας από το 8ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής σε άλλο σχολείο

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε μετεγγραφή του παιδιού σας σε άλλο σχολείο, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ζητήστε από το άλλο σχολείο την επωνυμία του, την ταχυδρομική του διεύθυνση και το όνομα του Δ/ντή ή της Δ/ντριας, αφού πρώτα επιβεβαιώσετε ότι υπάρχει κενή θέση.
  2. Κάνετε στο 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής αίτηση μετεγγραφής στο άλλο σχολείο που επιθυμείτε. Σας την παρέχουμε όταν έρθετε στο σχολείο.
  3. Εμείς στέλνουμε τα δικαιολογητικά μετεγγραφής του παιδιού σας στο νέο του σχολείο υπηρεσιακά.

Οι αιτήσεις μετεγγραφής από σχολείο σε σχολείο μπορούν να γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου εφόσον υπάρχει λόγος, όπως αλλαγή κατοικίας ή μετοίκηση λόγω εργασίας κ.λπ.




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας