Company Logo

Βήματα για την Εγγραφή στην Α? Δημοτικού

Εφόσον διαβάζετε αυτό το άρθρο σημαίνει ότι έχετε πληροφορηθεί για τη λειτουργία τη φιλοσοφία και τον κανονισμό του σχολείου μας και επιθυμείτε να εγγράψετε το παιδί σας στο 8ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής. Δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής:

  1. Ελέγχετε αν η διεύθυνση κατοικίας σας βρίσκεται μέσα στα όρια του χάρτη  (τα όρια της περιοχής ευθύνης του σχολείου μας θα τηρηθούν αυστηρά).
  2. Ζητάτε από τον παιδίατρό σας να συμπληρώσει το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ μαθητή που είναι υποχρεωτικό για τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της Γυμναστικής.
  3. Για να αποδείξετε τη διεύθυνση κατοικίας σας προσκομίζετε φωτοτυπία: της 1ης σελίδα της φορολογικής δήλωσης (E1) του γονέα-κηδεμόνα όπου αναγράφεται η   διεύθυνση και υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599.
  4. Προσκομίζετε τη Βεβαίωση Φοίτησης Νηπίου από το Νηπιαγωγείο
  5. Προσκομίζετε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού απ? όπου θα επιβεβαιώσουμε ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  6. Προσκομίζετε Πιστοποιητικό γέννησης του μαθητή που έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου. Το πιστοποιητικό γέννησης αναζητάτε στο Δήμο εγγραφής σας. Σε περίπτωση δυσκολίας προσκόμισης του πιστοποιητικού γέννησης μπορούμε εμείς να κάνουμε αυτεπάγγελτη αναζήτηση.
  7. Εάν επιθυμείτε εγγραφή του παιδιού σας στο ολοήμερο προσκομίζετε την αντίστοιχη αίτηση-δήλωση συμπληρωμένη
  8. Συμπληρώνετε την Αίτηση Εγγραφής και τη φέρνετε στο Σχολείο μαζί με όλα τα δικαιολογητικά από 2/6 έως 20/6 του έτους και ώρες 9.30-11 το πρωί.

Μόνο στην περίπτωση που η αίτησή σας δεν γίνει δεκτή, θα σας ενημερώσουμε με τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό μήνυμα. Διαφορετικά, θεωρείτε την εγγραφή σας οριστική και περιμένουμε το νέο μαθητή ή μαθήτρια στο σχολείο με την έναρξη του σχολικού έτους στις 11 Σεπτεμβρίου.




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας