Company Logo

Εκδήλωση Λήξης -Αποφοίτηση 2012

Μια μαγική βραδιά μας χάρισαν οι μαθητές του σχολείου την Τετάρτη 13/06/2012. Η εκδήλωση με τίτλο "Με τη σκέψη στο παρελθόν και τη ματιά στο μέλλον" ξεκίνησε στις 8:00 μ.μ. και ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 μ.μ. Προλόγισαν η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Μάρθα Σαμαρά και ο κ. Τσιαμπάς από την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Μας τίμησε με την παρουσία της και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δήμητρα Πανουσοπούλου. Υπεύθυνοι για την παρουσίαση ήταν οι μαθητές της Στ' τάξης και του ολοήμερου και γενικός συντονιστής ο εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Κοτσανάς.

Οι μαθητές της Στ' τάξης παρουσίασαν συνοπτικά τα κυριότερα γεγονότα που άλλαξαν τον κόσμο ή έμειναν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μας κατά τις δεκαετίες 1900- 2012. Η συγκεκριμένη παρουσίαση ήταν το τελικό προιόν συγκεκριμένου σχεδίου εργασίας που εκπονήθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στην Ευέλικτη Ζώνη.

Στη γιορτή ακούστηκαν τραγούδια που μας ταξίδεψαν όπως 'Κάποιος Γιορτάζει', 'Πάμε σαν άλλοτε', 'Δε σε θέλω πια', 'Μισιρλού', 'Πόσο Λυπάμαι', 'Μάνα μου Έλλάς', 'Let it be', 'Τι κρύβει ο Θεός για μας', 'The Wall', 'Κεμάλ', 'Χάρτινο το Φεγγαράκι' και 'Post Love'. Τη μουσική επιμέλεια είχε η μαέστρος μας, μουσικός κ. Μάρθα Παπαδοπούλου ενώ για τα σκηνικά φρόντισε η καλλιτέχνης μας κ. Πλωμαρίτου Δέσποινα. Προβλήθηκαν επίσης τα βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές της Στ' μετά από συμμετοχή τους στο πρόγραμμα "Πάμε Σινεμά".

Οι δασκάλες της Στ' τάξης κ. Μπελεγρίνου Μαύρα και κ. Μωυσή Ταξιαρχία αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικότητας σε κάθε τους προσπάθεια.

Στο χώρο του σχολείου εκτέθηκαν επίσης έργα ζωγραφικής με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών  κ. Μαρίας Μουτάφη και κ. Πλωμαρίτου Δέσποινας, ενώ την παρουσίαση PowerPoint επιμελήθηκε ο πληροφορικός μας κ. Μανόλης Κόκκορης.

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων με πρόεδρο την κ.Μαλαματένια Αλεξοπούλου - Παγκαλιά μοίρασε στους μαθητές που αποφοίτησαν αναμνηστικά και ευχήθηκε πρόοδο και υγεία στη ζωή τους.

Το κοινό που ξεπερνούσε τα 350 άτομα χειροκρότησε δυνατά τα παιδιά, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την ποιότητα της γιορτής και αποχώρησε με μια ζεστασιά στην καρδιά και με την ευχή να γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις που ενώνουν τη σχολική κοινότητα και ανοίγουν το σχολείο στην κοινωνία.




Copyright © 2011-2012 8ο Δ. Σ. Αγίας Παρασκευής Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδας